loader image
TRUCK DRIVER BRAND ble funnet opp av Frank Arild Hagen og logen skulle være tøff for å inspirere TRUCK DRIVER og entusiaster for identifisering av stolte Truckers og hard core entusiaster. Da jeg så at TRUCK DRIVER gikk opp i et H-giringsoppsett med én bokstav for mye for å si det sånn. Og at det var en R som passet godt med egen farge som rød, ja da var det ingen tvil om hvordan logoen til TRUCK DRIVER BRAND skulle se ut.

Enkel (H-giring) som oppsettet heter på fagspråket viser den spede begynnelse for manuelt gir i gulvet. Dette H-giringsoppsettet på en girkasse leser og ser hele verden på nøyaktig samme måte.

Gründer Frank Arild Hagen har siden barndommen sett på lastebiler, men i voksen alder sett og lett etter noe vi kan gjøre for TRUCK DRIVERS og entusiaster ved å lage et merke som viser tilhørighet og interesse tenkte jeg. Derfor ønsket jeg å lage en egen merkevare som sier og viser alt gjennom en tøff logo som identifiserer TRUCK DRIVERS og entusiaster. TRUCK DRIVER BRAND bæres av stolte sjåfører og entusiaster.

Tiden er for lengst inne for å få fokus på TRUCK DRIVERS viktige jobb i samfunnet

Designed & Developed With Love by Xportsoft Technologies Pvt. Ltd.